пионери на новата медия
Как се представяте в интернет?

УебДизайн ООД - Професионалистите се отличават

Фирма УебДизайн ООД е основана през април 1997 и е първата фирма в България за уеб дизайн и програмиране. От създаването си УебДизайн разработва софтуер за Интернет, като специализира в дизайна на уеб сайтове и разработването на уеб базирани приложения - виртуални борси, електронни каталози, е-магазини и др. През изминалите години фирмата спечели признание като водеща българска фирма в уеб издателската дейност. Развива собствени проекти в Интернет, предлага широка гама от услуги за присъствие и рекламa в Мрежата и решава специфични проблеми в областта на програмирането, дизайна, електронната търговия и уеб маркетинга.

КЛИЕНТСКИ ПРОЕКТИ

От 1997 година досега фирмата е разработила над 500 клиентски сайтове и страници включително и по чуждестранни проекти - от Швеция, Израел, Италия, Австрия, САЩ, Швейцария, Канада и Алжир. Някои от българските клиенти на УебДизайн ООД са Лукойл България, Fujitsu Siemens България, INTRACOM България, Колбис, АтласКом, Центрум Груп, РАД Група комуникационни технологии, Министерство на регионалното развитие и благоустройството, Балканстрой, Векотрон, Вюпойнт и др.

СПЕЦИФИЧНИ ПРОЕКТИ И ТЕХНОЛОГИИ

  • Интерактивна финансова система - депозитни акаунти, финансови операции в реално време, криптиране на сесиите и защита на информацията
  • Технология за генерирани на интерактивни електронни магазини
  • Банер системи и системи за статистика
  • Уеб издателски системи - статии и новини публикувани от различни автори - онлайн издания
  • Мултимедийни 3D модели и светове интегрирани в уеб пространството
  • Виртуални борси (за имоти, обяви, оферти и др.)